Új Rubin Ékszergaléria nyílt az Etele Plázában

2021. október 5.
A nemrégiben megnyílt Etele Plaza központi helyszínén kapott helyet a BÁV Zrt. új Rubin Ékszergalériája, amelynek projektmenedzsment-feladatait és kivitelezési munkálatait is az Inforg Zrt. végezte el.

Szeptember 17-én nyitotta meg kapuit Budapest legújabb szórakoztató és bevásárlóközpontja, az Etele Plaza, amelyben helyet kapott a BÁV új Rubin Ékszergalériája is. Az üzlethelyiség projektmenedzsmentjét – beleértve a bérleti szerződés egyeztetését, az operatív feladatok és a társosztályok munkájának összehangolását és irányítását, valamint az üzlet kialakításának lebonyolítását – a 30 éves ingatlanpiaci múlttal rendelkező Inforg Zrt. végezte el.

Az új Rubin Ékszergaléria az Etele Plaza központi helyszínén, a Hadak útja felőli bejárathoz közel, az első emeleti rendezvénytérnél helyezkedik el. Az üzletben az értékes nemesfém-ékszerek, ajándéktárgyak, kiegészítők (köztük a londoni STACKERS ékszertartói) mellett megtalálhatók az új, forrasztás nélkül készülő arany karikagyűrűk és a befektetési aranytömbök is, emellett pedig törtarany-felvásárlással és -beszámítással is foglalkoznak.

Az Etele Plaza a főváros legújabb bevásárló- és szórakoztatóközpontja, amely kiemelkedő termékkínálattal és szolgáltatásokkal, valamint egyedülálló digitális és építészeti megoldásokkal várja a látogatókat Kelenföldön, Magyarország legnagyobb multimodális közlekedési csomópontjánál. A nagyvonalú előcsarnok, a divatmárkák folyosói, a multiplex mozi, az attraktív belső rendezvénytér, valamint a zöldtetős, teraszos kapcsolatával hazánk legtágasabbjának számító éttermi szint a legfrissebb bevásárlóközpont-dizájnt hozták el Budapestre. Az épületen belüli tájékozódást a pláza saját mobiltelefonos applikációja, illetve a látogatókat fogadó Pepper robot is megkönnyíti, a látássérülteket pedig a világújdonságnak számító, hazai fejlesztésű okosbot segíti. Az 55.000 négyzetméter bérbe adható kiskereskedelmi területű, környezetbarát működésű, a BREEAM fenntarthatósági követelményeket is teljesítő Etele Plazában közel 4000 négyzetméteren elterülő zöldfelület várja a nagyközönséget.

Az Inforg Zrt. 1988-ban lépett az ingatlanhasznosítási piacra, így az iparág egyik legrégebbi hazai cégeként több mint három évtizede töretlenül képviseli a megbízhatóság, a szakértelem és az ügyfélközpontúság értékeit. A társaság elsősorban irodaházakból, iparterületekből, kiskereskedelmi üzlethelyiségekből álló ingatlanportfóliója országos szinten közel 200.000 négyzetmétert tesz ki, amivel a hazai üzleti élet kiemelkedő alakjának számít.