Rólunk

A Stelius csoport részeként az INFORG ZRT. országos ingatlanportfóliójával a hazai üzleti élet kiemelkedő alakja. Az egyik legnagyobb magyar tulajdonban lévő, tőkeerős holdingként a Lexholding Befektető Zártkörűen Működő Részvénytársaság olyan további meghatározó, piacvezető szereplőket egyesít magában, mint a BÁV vagy a Főtaxi.

Az Inforg Zrt. 1988-ban lépett az ingatlanhasznosítás piacára, és több mint 30 éve töretlenül képviseli a megbízhatóság, a szakértelem és az ügyfélközpontúság értékeit.

A cég ingatlanportfóliója országos szinten közel 200 000 m2-t tesz ki, elsősorban irodaházakból, iparterületekből, kiskereskedelmi üzlethelyiségekből áll.

Hisszük, hogy ügyfeleink sikere a mi hosszú távú sikerünk záloga, ezért a partnereinkkel való együttműködésben mindig ezt tartjuk szem előtt, ez adhat számukra jó kiindulást pozitív üzleti eredményeikhez.

A megbízhatóságra és ügyfélközpontúságra épülő céges filozófia mellett ugyanakkor mindig fontos szerepet kap az innovatív gondolkodás és a piaci igények szem előtt tartása is.

 

Teret adunk vállalkozásának.

  • Magyarország egyik legrégebbi ingatlanhasznosító cége

  • Mintegy 200 ezer m2 saját ingatlan portfólió

  • Több száz elégedett ügyfél

  • Egy megbízható társ az üzletben

  • Igényre szabott megoldásokat kínálunk