+36 1 457 6740
H-1027 Budapest, Csalogány u. 23.
inforg@inforg.hu

Bogáncs Logisztikai Szervízpark

1151 Budapest, Bogáncs utca 4, Hungary

Részletek

This post is also available in: English (angol)

AZ INGATLAN LEÍRÁSA

Az irodaépületek bérlése esetén lehetőség van saját porta és gépkocsibejáró megnyitására, melyen keresztül a belső parkoló is elérhető. Udvarunkon mintegy 40 db autó egyidejű elhelyezését tudjuk biztosítani. Az épületek előtt a Mogyoród útján 15 db vendégparkoló található.
Az irodaépületek felújításakor új dryvit hőszigetelést és homlokzatfestést kaptak. A fűtéskorszerűsítés során a régi fűtőtestek helyére lapradiátorok kerületek. A helyiségek festés-mázolása előtt a 14. és 27. épületek nyílászáróit is cseréltük.
Az irodák kiépített strukturált hálózattal rendelkeznek, és túlnyomó többségük jelenleg is klimatizált. Az épületekben a központi rendszerhez csatlakozó, kártyás biztonsági beléptető rendszer is működtethető. Az ingatlant 24 órás portaszolgálat, éjszakai járőr, riasztó- és kamerarendszer védi.

AZ INGATLAN MEGKÖZELÍTÉSE

Az ingatlan Rákospalotán, a Régi Fóti út mellett, a Mogyoród útja és a Bogáncs utca által határolt területen fekszik. A Régi Fóti út közvetlenül az M3-as autópálya bevezető szakaszával párhuzamos. A telephely tömegközlekedéssel is megközelíthető.

BÉRLETI FELTÉTELEK

Bérleti díj: 2.100 Ft/m2/hó + ÁFA

Üzemeltetési díj: m2 alapján

Közművek: átalánydíj és/vagy mért fogyasztás alapján

EGYÉB

24 órás portaszolgálat, éjszakai járőr, riasztó- és kamerarendszer